TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Kepala Korps Lalu Lintas Mabes Polri, Irjen Pol Istiono Ngebrehkeun, Operasi Zebra 2020 Kawilang Merenah Lebah Ngurangan Jumlah Kacilakaan, Tepi Ka Dalapan Puluh Genep Persen. Dina Operasi Zebra Taun Ieu, Petugas Teu Ngalarapkeun Lampah Represif Nya Eta Tilang, Tur Ngaganti Ku Ketak Ngabagikeun MangjutaJuta Masker Tur Paket Kabutuh Poko.