TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | DPRD Jawa Barat Manghanjakalkeun Upah Minimum Provinsi Jawa Barat Dina Taun 2021, Henteu Naek. Eta Hal Teh Diebrehkeun Ku Wakil Ketua DPRD Jabar, Oleh Soleh. Tapi, Dirina Ngamaphum Reana Pagawe Anu DiPHK Balukar Sasalad Covid19. Ku Kituna, Dirina Miharep Masarakat Leuwih Sadar Kana Eta Kaayaan Anu Karandapan Di Sakuliah Dunya, Lain Hartina Pamarentah Teu Mihak Ka Kaom Pagawe