TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Pandemi Covid 19 Tepi Ka Kiwari Tacan Keneh Pungkas. Tapi, Tradisi Ngahudangkeun Warga Nalika Saur, Masih Dilakonan Di Kampung Selajambe, Kecamatan Cisaat, Kabupaten Sukabumi. Unikna, Eta Tradisi Teh Dilakonan Ku Komunitas Drumband, Anu Salawasna Tuhu Kana Protokol Kasehatan Tur Jaga Jarak, Nalika Ngurilingan Imah Warga, Dina Wanci Janari.