TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Dinas Tenaga Kerja Kabupaten Bandung Nembrakeun, Meh Opat Belas Rebu Pagawe Diputus Hubungan Kerja Atawa DiPHK Turta Dieureunkeun Ku Pihak Pausahaan. Eta Hal Teh Karandapan Alatan Pausahaanana Kapangaruhan Ku Mahabuna Covid19 Di Kabupaten Bandung. Tapi, Samemehna, Pihak Pausahaan Kudu Nyorang Musyawarah Bipartit, Saacan Medalkeun Putusan PHK.