TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Pamarentah Daerah Kota Sukabumi Bakal Ngalarapkeun Pembatasan Sosial Berskala Besar Atawa PSBB, Tanggal 6 Mei, Kalawan Walatra Di Sakuliah Jawa Barat. Ayeuna, Pamarentah Kota Babarengan Jeung Pihak Pulisi Ngalegaan Penyekatan Di Sawatara Lawang Asup, Pikeun Nyinglar Sumebarna Covid19 Di Kota Sukabumi Anu Beuki Mahabu.