TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Pangurus Rw Di Kampung Citapen, Kecamatan Cihampelas, Kabupaten Bandung Barat, Ngarahuh Lantaran Paket Kabutuh Poko Anu Katampa Ti Pamarentah Kabupaten Bandung Barat, Teu Payus Pikeun Dikonsumsi. Salah Sahijina Nyaeta Daging Hayam Anu Geus Bau.