TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | MangbelasBelas Angkutan Umum Kapaksa Kudu Muter Arah Ti Bandung Ngajugjug Ka Kota Cimahi, Lantaran Kawatesan Ku Dilarapkeunana PSBB, Di Jalan Kebon Kopi Kota Cimahi, Poe Jumaah IsukIsuk. Eta Pamahing Teh Dumasar Kana Permenhub Nomer Dua Puluh Lima Taun 2020, Ngeunaan Pengendalian Transportasi Salila Mangsa Mudik, Dina Raraga Nyinglar Sumebarna Covid19.