TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Sanajan Geus Dipahing Mulang Ka Lemburna Ku Pamarentah Dina Kaayaan Pandemi Corona Atawa Covid19, Sajumlahing Warga Ti Jabodetabek Tembong Marudik, Utamana Anu Ngadeugdeug Ka Jabar Jeung Jateng Sapoe Samemeh Puasa. Sakumaha Anu Katiten Nalika MangpuluhPuluh Kendaraan Utamana Motor Nu Marudik, Kajiret Razia Satgas Covid19, Dina Poean Kadua Pembatasan Sosial Berskala Besar, PSBB, Di Kota Cimahi, Poe Kemis IsukIsuk.