TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Saurang Siswa SD Di Kabupaten Bandung, Nyumbangkeun Tabungan Anu Salila Salapan Bulan Dikumpulkeunana, Ka Petugas Kepolisian. Eta Sumbangan Teh Mangrupa Wangun Kahaat Dirina, Lebah Ngarojong Prakprakan Meuli Alat Pelindung Diri Atawa APD, Di Satengahing Mahabuna Virus Corona. Rarancangna, Eta Duit Sumbangan Ti Budak Umur Sapuluh Taun Teh, Bakal Dipasrahkeun Ka Gubenur Jawa Barat.