TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | MangrebuRebu Kabutuh Jeung Dahareun Disiagakeun Ku Aparat Polres Cimahi, Kodim 0609 Cimahi Turta Yayasan Paguyuban Sosial Marga Tionghoa Indonesia, PSMTI, Poe Jumaah Nu Anyar Kaliwat. Rombongan Anu Marawa Kabutuh Poko Jeung Dahareun Saharita Didareugdeug Ku Masrakat.