TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Balukar Saluran Drainase Anu Goreng, Sajumlahing Jalan Protokol Di Kota Cimahi Kakeueum Caah, Poe Jumaah Nu Anyar Kaliwat. Cai Anu Ngeueum Eta Jalan Tepi Ka Opat Puluh Senti, Ku Kituna Nu Tarumpak Kendaraan Leuwih Iatna Nalika Meuntasan Caah. Lian Ti Ngeueum Jalan, Eta Caah Teh Narajang Pamukiman Warga Tur Asup Ka Jero Imah.