Datangna Nu Marudik Asal Sukabumi Ti Jakarta, Tur Kota Sejenna Ka Terminal Tipe A Kota Sukabumi, Nyirorot Tepi Ka Tujuh Puluh Persen Satutas Dilarapkeunana PSBB Di Eta Kota. Sok Komo, Sawatara Pausahaan Beus Henteu Nambangan Deui, Alatan Jumlah Panumpangna Tiiseun. Sajeroning Kitu, Kaayaan Normal Masih Dibuka Keur Jurusan Sukabumi Bandung.