TP | BANDUNGTV | ELBI NOPITRI | Salah Sahiji Kulawarga Di Komplek Cipageran Asri Kota Cimahi, Katarajang Virus Korona. Sanajan Kitu, Warga Teu Ngucilkeun Eta Kulawarga, Samalah Nyarumbang Kabutuh Poko Jeung Dahareun, Salila Eta Hiji Kulawarga Nyorang Isolasi Mandiri.