TP | BANDUNGTV | ELBI NOPITRI | Walikota Bandung Diwewegan Ku Rengrengan Forum Komunikasi Pimpinan Daerah, Forkopimda, Ngadeugeug Ka RSHS Jeung RS Rotinsulu, Di Kota Bandung. Eta Kunjungan Teh Pikeun Nyumangetan Tur Ngarojong Sacara Moral Ka Para Tenaga Medis Salaku Garda Panghareupna Dina Ngungkulan Para Pasen Covid19.