TP | BANDUNGTV | ELBI NOPITRI | Kodim 0618 BS Nyusur Pamukiman Anu Gegek Ku Pangeusi Di Lelewek Cibangkong, Batu Nunggal Kota Bandung, Pikeun Nyinglar Sumebarna Virus Corona Atawa Covid 19. Bari Nyorang Sosialisasi Sosial Distancing, Personel Kodim 0618 Nyemprotkeun Cairan Antiseptik Ka Sakumna Wangunan Sarta Fasilitas Umum Di Eta Lelewek Anu Gegek.