TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Rapid Test Drive Through Atawa Layanan Tanpa Turun – Latatur, Dilakonan Deui Di Stadion Si Jalak Harupat, Kabupaten Bandung, Poe Salasa OsukIsuk. Lian Ti Kitu, Eta Rapid Test Jirangan Ka Dua Teh, Aya Oge Anu Make Padika Door To Door. Rapid Test Kiwari, Husus Pikeun Para PNS, TNI, Polri Turta Awak Media Di Kabupaten Bandung.