TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | MangrebuRebu Imah Di Tilu Kecamaatan Di Kabupaten Bandung, Masih Kakeueum Caah Tepi Ka Dua Meter. Balukar Eta Caah Kagiatan Warga Jadi Kateug. Warga Korban Caah, Ngarungsi Ka Posko Pangungsian Anu Geus Diadegkeun. Nu Ngarungsi Miharep Aya Bantuan Ti Pamarentah Anu Boga Wewenang.