TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Petugas Direktorat Reserse Kriminal Umum Polda Jawa Barat, Ngajiret Pelaku Perampokan Tiluan Anu Remen Ngalakonan Laku Lampahna Di Sabudeureun Kota Bandung. Minangka Tarekah Nyamunikeun Laku Lampahna, Eta Komplotan Ngagunakeun Modus Gembos Ban, Tuluy Ngagasab Duit Korban Anu Nitih Tujuh Ratus Juta Rupia.