TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil Nandeskeun, Dirina Nugaskeun Kepolisian Sangkan Ngadeudeug Ka Pabrik Masker, Pikeun Nyinglar Okneum Anu Nyideum Masker. Lian Ti Eta, Masarakat Diperdih Ulah Tepi Ka Guyur Mareuli Masker, Lantaran Luyu Kana Saran WHO, Masker Ukur Dipake Ku Jalma Anu Keur Gering.