TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Di Sagedengeun Eta, Lian Ti Ngagejed Kagiatan Warga, Caah Anu Karandapan Di Kecamatan Dayeuhkolot Ngagejed Kagiatan Dialajar Siswa Di Sajumlahing Sakola. Sawatara Sakola Kapaksa Diliburkeun, Lantaran Wangunan Sakolana Kakeueum Caah. Ari Sawatara Sakola Sejenna Mindahkeun Kagiatan Dialajarna Ka Aula Kantor Desa Tur Ukur Diiluan Ku Siswa Kelas Genep.