TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Limbah Rumah Tangga, Ngagegekan Ngamalirna Walungan Cisangkuy, Di Lelewek Andir, Baleendah, Kabupaten Bandung. Eta Limbah Teh, Dierong Kabawa Palid Nalika Caah Narajang Eta Lelewek. Eta Limbah Anu Ngagugunung Teh, Nyambuangkeun Bau Anu Nyegak. Warga Miharep Eta Limbah Teh Sagancangna Diberesihkeun, Lantaran Ngarasa Lewang Mucungulkeun Panyakit.