TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Wakil Bupati Bandung Barat, Hengki Kurniawan, Nitenan Pangwangunan Pramesta Resort Town, Anu Keur Meumeujeuhna Haneuteun Dina Bewara, Satutas Gubernur Jawa Barat, Ridwan Kamil, Medalkeun Surat Ka Bupati Pikeun Ngeureunkeun Pangwangunan Anu Pernahna Di Kawasan Bandung Utara Atawa KBU. Dirina Ngeceskeun, Pihakna Kudu Nyorang Gempungan Antara Gubernur Jawa Barat, Pamarentah Kabupaten Bandung Barat, Jeung Pengembang, Keur Memeres Eta Pasualan.