TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Gubernur Jawa Barat, Ridwan Kamil Medalkeun Surat Ngeureunkeun Pangwangunan Di Kawasan Bandung Utara Atawa KBU, Kaasup Pramestha Resort Town, Anu Pernahna Di Desa Langensari, Kecamatan Lembang, Kabupaten Bandung Barat. Sanajan Kitu, Bupati Bandung Barat AA Umbara Nandeskeun, Dirina Moal Gagabah Lebah Ngeureunkeun Pangwangunan.