TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Bupati Sumedang Dony Ahmad Munir, Meredih Ka Sakumna Guru Di Kabupaten Sumedang Sangkan Ngahangkeutkeun Kualitasna. Eta Ketak Ngaronjatkeun Kualitas Teh, Dina Enas-Enasna Dilakonan Sangkan Guru Bisa Makalangan Dina Jaman Four Point O. Eta Hal Teh Diebrehkeun Ku Ku Bupati Sumedang Dina Kagiatan Pangajen Vidya Caryena Dinas Pendidikan Kabupaten Sumedang.