TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Bapak Infrastruktur Indonesia Anu Oge Menteri PUPR Republik Indonesia, Basuki Hadimulyono, Kasinugrahan Gelar Doktor Honoris Causa Ti Itb, Poe Kemis IsukIsuk. Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil Netelakeun, Basuki Rea Jasana Keur Jawa Barat, Utamana Dina Proyek Infrastruktur, Salah Sahijina Pangwangunan Curug Jompong.