TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Kepala PVMBG Badan Geologi, Kasbani Nembrakeun, Potensi Taneuh Urug Dina Bulan Januari Tur Februari Masih Kawilang Rea, Luyu Kana Potensi Hujan Anu Ngecrek. Eta Potensi Taneuh Urug Teh Kudu Ditalingakeun Leuwih Iatna Di Sabudeureun Jawa Barat Tengah, Kawas Sukabumi, Bogor, Cianjur, Bandung, Majalengka, Tur Tasikmalaya.