TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Kaom Disabilitas Tunanetra Anu Kiwari Matuh Di Balai Rehabilitas Sosial Penyandang Disabilitas Sensorik Netra Wyata Guna, Kota Bandung, Kapaksa Kausir Ti Eta Tempat. Eta Hal Teh Luyu Kana Parobahan Status Wyata Guna, Jadi Balai Rehabilitasi Sosial Disabilitas Terpadu Kalawan Standar Internasional. Antukna, Kiwari Eta MangpuluhPuluh Kaom Disabilitas Wyata Guna The, Leuwih Milih Sarare Dina Trotoar Hareupeun Gedong Wyata Guna.