TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Aspal Jalan Di Sisimpangan Pasteur-Cipaganti, Kota Bandung, Anu Viral Di Media Sosial Lantaran Mucunghulkeun Haseup Diruag Ku Petugas UPT Cibeunying, Tur Dinas Pekerjaan Umum Kota Bandung. Eta Ketaka Ngabongkar Jalan Teh Dilakonan Pikeun Maluruh Margalantaran Mucunghulna Haseup.