TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil Ngebrehkeun, Sakumna Pangwangunan Di Kawasan Bandung Utara Atawa KBU Dieureunkeun Samemeh Aturan Anyar Dipedalkeun. Eta Hal The Ditembrakeun Ku Gubernur Anu Loma Disebut Emil, Nalika Diwawancara Ku Wartawan Patali Jeung Ketak Ngeureunkeun Pangwangunan Resor Mewah Di KBU.