TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Walikota Bandung Dierong Teu Tuhu Kana Kawijakan Pamarentah Puseur, Patali Jeung Pemilihan Sekretaris Daerah, Anu Mucunghulkeun Polemik Tepi Ka Kiwari. Eta Hal Teh Ditembrakeun Ku Pakar Hukum, Effendy Salman. Effendi Ngerong, Lengkah Oded Anu Milih Ema Sumarna Minangka Sekda Teu Boga Dadasar Hukum, Tur Mangrupa Wangun Panyalimpangan.