TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Satutas Tilu Taun Dipaju, Kiwari, Prakprakan Memeres Program Citarum Harum Ngahontal Dua Puluh Lima Persen. Ku Kituna Pangdam Tiga Siliwangi Kiwari Ngahangkeutkeun Silaturahmi Jeung Sawatara Elemen Masarakat, Sangkan Citarum Harum Sagancangna Ngahontal Udagang Ahir. Ku Kituna, Pangdam Miharep, Warga Di Sabudeureun Citarum Ngajaga Lingkungan Sacara Hade, Sarta Teu Miceunan Runtah Sagawayah.