TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Minangka Tarekah Keur Ngarojong Distribusi Bantuan Ka Sawatara Lokasi Musibah Alam Di Kabupaten Bogor, Polresta Bandung Ngutus Wawakil Offroader Bandung Kidul Pikeun Nyalurkeun Bantuan Ka Siklukna Kabupaten Bogor. Pangna Kitu, Akses Jalan Ngajugjug Ka Eta Tempat Anu Katarajang Musibah Alam Teh, Bangga Keur Dijugjug Ku Kendaraan Biasa.