TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Salah Saurang Nonoman Di Kabupaten Cianjur, Ngalakonan Inovasi Ngarobah Runtah Palastik Jadi Paving Block. Dina Emprona, Prakprakan Nyieun Eta Paving Block Teh, Dilakonan Pikeun Ngurangan Jumlah Kakeumeuhanana Lingkungan Balukar Runtah Plastik. Tapi, Eta Paving Block Tina Runtah Palastik Teh, Tacan Dijarualan Dumeh Tacan Diuji Lab.