TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil, Ngageuing Masarakat Jawa Barat Sangkan Siaga Hiji Nyanghareupan Musibah Alam Jero Tilu Poe Nu Bakal Datang. Pangna Kitu, Pihak BMKG Medalkeun Eronganana, Dumeh Hujan Gede Bakal Karandapan Jero Tilu Poe Nu Bakal Datang.