TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Nincak Usum Ngijih Turta Kawilang Nenggang Ti Sakola Induk, MangpuluhPuluh Siswa SD Di Kabupaten Cianjur, Kapaksa Dialajar Di Salah Sahiji Wangunan Heuret Anu Teu Merenah Dicicingan. Eta Wangunan Teh Diadegkeun Tina Hasil Rereongan Masarakat Jeung Kolot Siswa. Eta Wangunan Anu Sakola Ngadeg Di Tengah Kebon Teh Legana Ukur Tilu Ka Lima Meter Tur Dipasing Jadi Dua Kelas .