TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Kiwari Di Kabupaten Bandung Ngajanggelek Terobosan Anyar, Nyaeta Angkot Online. Tujuan Eta Terobosan Teh Pikeun Numuwuhkeun Deui Sumanget Masarakat, Dina Ngagunakeun Transportasi Publik, Ku Kituna Macet Bisa Diungkulan.