TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Tim Ahli Ti Institut Teknologi Bandung Itb, Nalungtik Karuksakan Sajumlahing Wangunan Imah Warga, Di Lelewek Tipar, Padalarang, Anu Dierong Balukar Eundeur Tina Proyek Torowongan Kareta Cepat Anu Ngajelegurkeun Dinamit Pikeun Muka Torowongan. Eta Ujicoba Teh Matak Ngarahuh Warga, Lantaran Mawa Pangaruh Kana Lingkungan Sabudreureunana Tepi Ka Ngaruksak Imah Warga.