TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Ketua Sekolah Tinggi Ilmu Administrasi Bandung Periode Taun Dua Rebu Dua Puluh – Dua Rebu Dua Puluh Opat, Diistrenan Di Salah Sahiji Hotel Di Bandung, Poe Salasa Isuk-Isuk. Ketua Nu Dilantik, Kurhayadi Nembrakeun, Dirina Bakal Ngaronjatkeun Rancanggawena Sangkan Leuwih Hade Deui, Turta Miharep Para Dosen Bisa Medalkeun Jurnal-Jurnal Panalungtikan Anu Kualitasna Nyongcolang.