TP | BANDUNGTV | Warga Net Di Sumedang Jeung Sabudeureunana Kungsi Geunjleung Balukar Viralna Video Urug Dina Lelewek Tambang Galian Di Wewengkon Sumedang. Pangna Kitu Dina Eta Video Teh, Urug Anu Karandapan Mangrupa Lamping Anu Jangkungna Limabelas Meter Tur Lelewekna Gedengeun Pisan Jeung Masarakat Anu Nyaraksian.