TP | BANDUNGTV | Pihak Lapas Wanita Sukamiskin Bandung, Menta Hampura Kana Musibah Anu Karandapan Ku Balita Anu Ngadeugdeug Ka Lapas Anu Digegel Lauk Aligator Di Empang Anu Aya Di Jero Lapas Wanoja, Tepi Ka Nandangan Tatu. Pihak Lapas Kedal Jangji Bakal Tanggung Jawab Kana Eta Kajadian.