TP | BANDUNGTV | Satutas Karandapan Caah Dengdeng Bandang Di Lelewek Padalarang Kabupaten Bandung Barat, Anu Ngeueum Dua Ratus Genep Puluh Dua Imah Warga Tepi Ka Leuwih Ti Dua Meter, Warga Masih Meresihan Imahna Jeung Walungan Anu Diwewegan Ku Petugas BPBD,TNI Katut POLRI. Bupati Bandung Barat, Nyindekeun Status Tanggap Bencana Darurat Jero Dua Minggu Turta Ngadongsok Pihak KCIC Anu Ngawangun Proyek Kereta Cepat Jakarta Bandung Tanggung Jawab.