TP | BANDUNGTV | Pamarentah Kabupaten Bandung Ngaliwatan Dinas Pertanian, Dinas Lingkungan Hidup Turta Perumda Air Minum Tirta Raharja, Melakeun Binih Tatangkalan Di Lelewek Soreang, Kabupaten Bandung. Eta Ketak Teh Disorang Minangka Tarekah Pikeun Ngomean Lelewek Girang, Anu Tembong Rea Alih Fungsi Lahan Jadi Galian Taneuh.