TP | BANDUNGTV | Lima Poe Satutas Caah Dengdeng Anu Narajang Kampung Pajagalan, Desa Cipeundeuy, Kecamatan Padalarang, Kabupaten Bandung Barat, Sapuluh Kepala Keluarga Masih Caricing Di Lokasi Pangungsian. Samalah Hiji Kulawarga Anu Ngawengku Opat Urang Budakna Jeung Incuna Dalapan Urang, Leah Caricing Di Jero Wangunan Urut Tempat Jagal Sapi Anu Dipake Pangungsian Lantaran Ngarasa Lewang Caah Bakal Narajang Deui.