TP | BANDUNGTV | Oray Piton Hiji Sapanjang Genep Meter Kalawan Beurat Opat Puluh Kilogram, Di Kabupaten Cianjur, Mampuh Diperuhkeun Ku Warga Satutas Neureuy Ingon-Ingon Dua Milik Warga Di Kampung Sindang Laut, Desa Saganten, Kecamatan Sindang Barang, Kabupaten Cianjur, Poe Senen Isuk-Isuk. Eta Oray Gede Teh Kaluar Tina Sayangna Dierong Alatan Kalaparan Nalika Usum Ngijih.