TP | BANDUNGTV | Patali Jeung Musibah Caah Sarta Taneuh Urug Anu Karandapan Di Sababaraha Lelewek Di Jawa Barat Dina Awal Taun Ieu, DPRD Jawa Barat Ngusulkeun Dipakena Helikopter Ku Gubernur. Ketua DPRD Jawa Barat Nembrakeun, Eta Usulan Anu Mucunghul Dina Rapat Paripurna Teh, Bakal Dipadungdengkeun Deui.