TP | BANDUNGTV | Kantor Imigrasi Kelas Dua Non TPI Sukabumi, Ngajiret Salah Saurang Okneum Warga Negara Asing Asal Mesir, Alatan Dierong Ngarempak Aturan Kaimigrasian, Nya Eta Ngaleuwihan Ijin Tinggal. Eta WNA Teh Kiwari Diamankeun Di Rohang Detensi Imigrasi, Sarta Keur Meumeujeuhna Dina Proses Mulang Atawa Deportasi Ka Nagara Asalna.