TP | BANDUNGTV | Najan Waragad Ti Badan Nasional Penanggulangan Bencana Atawa BNPB Ngurangan Batan Taun 2016, Pihak Badan Penanggulangan Bencana Daerah Jawa Barat Nyindekeun, Logistik Keur Ngungkulan Korban Caah Sarta Taneuh Urug Katitih Nyukupan. Pihak BPBD Ge Rukun Gawe Jeung Dinas Kasehatan, JABAR Quick Respon, Dinas Sosial, Dinas ESDM, Tepi Ka DISPUSIPDA, Keur Ngungkulan Musibah Di Tujuh Lelewek Di Jawa Barat Ayeuna.