TP | BANDUNGTV | Maestro Tari Jaipong Indonesia, Gugun Gumbira Tirasonjaya, Tilar Dunya Poe Saptu Wanci Janari Di Salah Sahiji Rumah Sakit Di Kota Bandung. Almarhum Dikurebkeun Di Majalaya Kabupaten Bandung, Bari Dipapaesan Keclak Citangis Kulawarga Tur Kadang Wargana.