TP | BANDUNGTV | IWAN M.RIDWAN | Minangka Tarekah Pikeun Nyanghareupan Pere Natal Tur Peuting Bagantina Taun, Polda Jawa Barat Ngalakonan Panitenan Ka Jalur Pakidulan Nagreg, Kabupaten Bandung, Poe Senen Pasosore. Eta Ketak Teh Disorang Pikeun Nitenan Kasayagaan Personel Sarta Ngungkulan Ngajaulna Jumlah Kendaraan, Anu Bakal Ngalalar Di Eta Jalur Pakidulan.