TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | stigma negatif remen ditapelkeun nalika ngadenge kecap punk. Punk lir anu nembrakeun gaya hirup bebas ajen inajen jeung teu katalian ku aturan. Dumasar kana eta hal, firly aulia, sutradara ngora asal banjaran, kabupaten bandung, mitembeyan ngarobah eta stigma ku cara nyieun film dokumenter kalawan judul ‚Äúpraise a punk”. Diolah sacara natural, dirina nembongkeun rohang sejen tina gaya hidup barudak punk di sabudeureun pamatuhanana.